Tecnoalarm


 

 12

Tecnoalarm je savršen primer visoke tehnologije, vredan partner hiljada instalatera i krajnjih korisnika koji svakodnevno svoje poverenje daju kompaniji iz Torina u cilju zaštite njihove imovine i lične sigurnosti. Više od trideset godina, Tecnoalarm razvija i proizvodi sofisticirane alarmne sisteme, garantujući korisnicima visoke performanse, široke mogućnosti prilagođavanja, prilagođenost korisniku i prefinjen dizajn. Pininfarina dizajn omogućava savršeno uklapanje u bilo koji tip dekoracije enterijera i arhitektonskih rešenja.

 

  

TECNOALARM DANAS

 
 

Dobrodošli na sekciju web prezentacije kompanije Tecnoalarm posvećenu profesionalnim Tecnoalarm instalaterima. Tecnoalarm: više od trideset godina istraživanja i neprestanih tehnoloških inovacija u bezbednosnom sektoru. Danas, kompanija iz Torina, koja je došla na prestižno mesto apsolutnog lidera u Italiji i Evropi, ubrzano osvaja nova tržišta širom sveta.

 

Ova dostagnuća su rezultat ne samo tehnološkog znanja, već sposobnosti predočavanja sve inovativnijih i naprednijih rešenja i proizvoda visokog nivoa kvaliteta, detaljnih tehnika testiranja svakog proizvoda, ali takođe i velike pažnje koju kompanija uvek usmerava prema praćenju trendova tržišta i mišljenjima kvalifikovanih operatera u ovom sektoru.

 

Arhitekte, prostorni planeri i dizajneri enterijera u Tecnoalarmu nalaze idealnog partnera za dizajn i ugradnju, ali i upravljanje, čak i personalizovano, integrisanim rešenjima sa ciljem zaštite lokacija kao što su stambene zgrade, komercijalne i industrijske lokacije, aerodromi, visoko osetljive lokacije i veliki trgovinski centri.Tehnologija, inovacije i dizajn, sve strogo „Napravljeno u Italiji“, obogaćeno je specifičnim i jedinstvenim karakteristikama italijanskog stila.

 

Tecnoalarm je ponosan što je u mogućnosti da po svetu širi ovu kulturu, vrednosti i znanje.

 

 

 

 

 

 
Copyright © 2019 item centar d.o.o..