RIVA®- Inteligentna video analitika u realnom vremenu

 

Sve RIVA kamere su opremljene  sa inteligentnom “onboard” video analitikom –powered by VCA Technology- koja je standardna, bez dodatnih troškova. Pritom, video zapisi se analiziraju pre nego što budu sačuvani na kameri ili na VMS serveru. Na ovaj način je izbegnut prenos velike količine podataka i visoki troškovi za skladištenje video materijala. Dodatno, broj lažnih alarma je značajno smanjen.

 

Visokokvalitetne i lako podesive video analitičke funkcije označavaju RIVA® kamere kao idealno rešenje za primenu u različitim aplikacijama, kako sigurnosnim tako i marketinškim: sigurnost u saobraćaju, zaštita perimetra, maloprodaji, logistici, zdravstvu, javnim institucijama, bankama...

 

Pored visokog kvaliteta RIVA® proizvoda, Item centar tim nudi brzu, profesionalnu i pre svega pouzdanu tehničku podršku. Iskusni CCTV specijalisti sa više od 10 godina iskustva u video nadzoru, nude pomoć i podršku pri projektovanju i puštanju u rad mrežno-baziranih video tehnologija (IP video) i inteligentnih sistemi za nadzor sa ugrađenom video analitikom VCA.


 RIVA YOUTUBE CHANNEL

 

 

 

 

 
Copyright © 2019 item centar d.o.o..